Skip to content
Main Page

SAJTÓKÖZLEMÉNY

    Az START_UP_13-3-2015-0013 SZÁMÚ PÁLYÁZAT TÁMOGATÁSÁVAL LÉTREJÖTT EGY EGYEDI AJÁNLÓRENDSZER A GLOBÁLIS UTAZÁSI IPAR SZÁMÁRA

    A Büchler & Wagner Tanácsadó Kft. sikeresen pályázott és elnyerte az 80 000 000 forint vissza nem térítendő támogatást a Kutatási és Technológiai Innovációs Alap Technológiai Start-up ökoszisztéma építésére irányuló III. alprogramjában: Az inkubáció folyamata, az inkubáltak támogatása.

    A projekt 2016. augusztus 1-jén indult és 2017. november 30-án sikeresen lezárult. Az adott támogatásnak köszönhetően megalkották a BID terméket, ami hatékony eszközként szolgál az utazási irodák számára, segítve őket a keresleti és kínálati viszonyok nagyobb mennyiségű és gyorsabb feldolgozásában.

    Az alkalmazás a valós idejű információkra fókuszál, lehetővé téve az utazási irodák számára a piaci trendek, saját vállalkozásuk teljesítményének és ügyfeleik igényeinek monitorozását. Ezáltal az üzletvezetők valós adatok alapján hatékonyabb döntéseket hozhatnak, növelve a hatékonyságot és a vevői elégedettséget.

    Az ajánlórendszer termék egy további fejlesztés a projekt során, amelynek fő célja a hotel + repülőjegy kombinációk automatikus létrehozása és a megfelelő vevőknek történő ajánlása. Az ajánlórendszer az adatok elemzésével kiválasztja a legmegfelelőbb ajánlatokat, ezzel javítva a konverziót és csökkentve a marketingköltségeket.