Skip to content
Main Page

INTELLIGENS AJÁNLÓRENDSZER A GLOBÁLIS UTAZÁSI IPAR SZÁMÁRA

    Az intelligens ajánlórendszer létrejöttének bejelentése

    A START_UP_13-3-2015-0013 számú pályázatnak köszönhetően Büchler & Wagner Tanácsadó Kft. sikeresen megnyert 80 000 000 forint vissza nem térítendő támogatást, amely 82,72 %-os támogatás intenzitással érkezett a Kutatási és Technológiai Innovációs Alap, Technológiai Start-up ökoszisztéma építés programjának III. alprogramján belül, az inkubáció folyamata és az inkubáltak támogatása céljából.

    A projekt 2016.08.01-jén indult, és célja egy olyan eszköz fejlesztése volt, amely jelentősen javítja a webáruházak konverzióját. Ennek elérése érdekében egy intelligens analitikai rendszert építettünk, amely a rendelkezésre álló vevői és kínálati információk alapján támogatja a kereskedők döntéseit, és automatikusan összeállítja és bemutatja a vevő számára legmegfelelőbb ajánlatokat. Az utasoktól és szolgáltatóktól érkező adatokat felhasználva optimalizáljuk a különböző utazási szolgáltatások elemeit és ezek kombinációit, hogy az adott vevő számára a legjobb megoldást kínáljuk.

    Az algoritmusunk folyamatosan tanul a beérkező adatokból, így egyre nagyobb adatbázis és egyre intelligensebb algoritmus segítségével találjuk meg az optimális kapcsolatokat a keresleti és kínálati oldalak között. Ennek eredményeként jelentősen javul a konverzió, azaz a vásárlás/keresés arány. A projekt részeként a kereskedők egy testreszabható üzleti információs rendszert, egy business intelligence dashboard-ot kapnak, amely folyamatosan frissülő, valós idejű adatokat nyújt egy felhasználóbarát felületen keresztül. A vásárlók pedig egy ajánlórendszer által előállított, számukra legmegfelelőbb ajánlatokat kapják, így nem kell több ezer lehetőség között böngészniük, hanem könnyedén megtalálják a legjobb ajánlatokat.

    A projekt tervezett befejezési dátuma: 2017.11.30.